Wednesday, February 25, 2009

Assalamualaikum wbt

Captain's Log 25th February 2009 - Hari ni hari gaji ke?

Haku nak marah ni!... Ko dah laa lambat! pastu kalo bab makan, ngko laa yg mula2 sekali simpan. Pastu bila nak keluar makanan tu, ngko laa yg paling susah nak kuar. Ko ingat ko duduk ujung2 tu dah selamat ker? Walopon ngko selubung sikit, haku bleh nampak le.. sekilas cermin, sekilas ikan di air ke, haku boleh nampak laa flaw yg ade kt ngko tu. Semalam ko buat haku sakit kepala. Satu hari haku pendam aje tau tak? Ape lagi ko nak? Nak sakitkan otak haku pulak? Nasib baik hari ni ngko ok sikit. Itu pun selepas haku kunyah2 singgam.

p/s: Gigi bongsu haku sakit gile semalam, dah berlubang. x leh pikir nak post ape semalam. ampeh. Teruskan berhujah di post sebelum ini.

p/s No. 2:Hari ni haku terjumpa blog ni... mungkin kah Amazing Hunt @15 2009 akan direalisasikan?

16 Comments:

  1. AZREEZA said...
    mcm pelik je bila tgk Pesal keje tanpa pic boye ijo dia kt piptin tu......

    haku dh ada post baru....sile la tgk ya Pesal....manatau kot2 gigi ngko yg sakit tu cepat baik lps baca cte haku tu hehehe....

    p/s; ko kena marah ke wehhh....hahakk...
    Anonymous said...
    pesal, sini aku tendang pp ko biar gigi tu baik. kuikuikui.

    tikarburuk.. mana kamoo?

    leb2,
    tikar getah
    tikarburuk said...
    tikar getah saya ade nie..cuma sibuk sikit keja:-)
    SwapNAVY said...
    just perhati ajer..luahan perasaan yang terbuku
    Darween said...
    salam...

    i didnt noe dat sakit gg leh jangkit,Pesal.....jangkit kat hsemate ker..?? hiks..sehati sejiwa tul u ol neh eaaa....hihi
    neway,sedikit nasihat dr yg telebih dl kua ke dunia neh,hihi gigi belubang jgn d biar lama...klu dinding gg da reput,taley tampal dah uuu..doc akan cabut jer...dan utk mencabut gg graham bungsuuuuuu, YA ALLAAAH...YA ROBBIII....YA KARIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM...itu jer ayat yg mampu taip bg menterjemahkan keadaan dlm kinik gg nnt...huhuhu GD LUCK !!!=SMILE=
    Anonymous said...
    tikar buruk!!!!!!!!!!!!!!!

    kuikuikui tumpang lalu blog pesal.
    suciteragung mana? dh gi bwat blog ke?

    tikar getah
    enji said...
    sape buat blog tu pesal?abg stone ke?
    Anonymous said...
    aku pernah mengalaminya..sampai muka bengkak cam loyang..akhirnya kena buang gak sebab kesempitan ruang..naseb si bongsu..
    PeXXaL said...
    Enji, abg stone laa kot. bukan kitorang.
    Weena said...
    salam...

    i miss my 3 kittens..sobs

    err..neh bkn tempat luahan perasaan ke?

    suri, wrong channel..
    kata P & C tapi said...
    mana yg betol nie..??

    bila tanya P&C..tapi siap ade lagi kat blog..!
    PeXXaL said...
    kata p & C-
    Memang detail masih lagi p&c, tapi benda ni akan jadi jugak kot.. Kalo ko tanye pasal detail tu.. maybe kitorang jawab p&c gak.. hahaa
    DOKTE GIGI said...
    salam PESAL..gigi da okaaayyy?
    PeXXaL said...
    DOKTE- gigi dah ok. haku dah jumpa solution nak ilangkan sakit gigi. makan chewing gum yg takde perisa2 manis. yg ade prevent tooth decay tuuu..
    dr ALBAN said...
    ape kata ko cuba try test pagut sikit bola boling ko tu pexxal..kompem ilang sakit gg tu wat selama2nya..ahaks
    kakMAYAbb said...
    Pesal,bengang dgn orang tua tu ke?dont let him make u feel the worst!!if he is no better than u,dont think about him!!take things easy n make urself enjoy ur work..otherwise u will be down..n demotivated..dont let him make u feel that way..eppy or bored is all up to u..choose wisely,work smartly,may u live happily..

    Pesal,tanya sikit bole?ada 'orang' tengah merujak ek?ekeke..kalau ye cptlah pujuk..kalau x,jgnlah marah.. gurau je..im sorri..ekeke

Post a Comment