Tuesday, February 10, 2009

MOVIE MANIA part 2

Assalamualaikum wbt.

Captain's Log 10th February 2008.

Haku x nak involve sangat pasal politik2 ni. Sebab haku rase, haku belum layak menyuarakan ape2 lagi pasal politik. Cukuplah pasal politik2 sukan masa kt U dulu, politik tempat kerja skang. So haku xnak involvekan komen haku pasal politik negara. Maybe umor antara faktor penyebab; sebab maybe jugak politik hanya untuk orang2 tua. Org2 muda yg involve politik boleh dianggap laa sebagai berfikiran tua, & maybe jugak ini hanya pendapat haku hanya pada masa sekarang. Sebab tatau la kot2 kalo haku jadi ahli politik akan datang. Siapa tahu.

Post kali, haku nak REKOMEN pasal movie yg haku tengok. Haku akan cuba rekemen movie2 utk anda semua sekerap mungkin selepas haku tengok tu. Sebab dalam x sedar, rupenye haku ni jenis kaki tengok movie gak. Tapi tgk kt rumah aje lah. Seperti yg haku bagitau di post sebelum2 ini.

Ni satu movie yg haku baru tengok aritu. Kalo siapa dah tengok, so x payah laa haku rekemen lagi. Yg belum tengok, sila sasarkan Program Wajib Tayang di DVD Player & Home Teater anda.



Tajuk filem: Flash Of Genius

Sesuai utk tontonan seisi keluarga, Sesuai utk tontonan student2 law or undang2. Sebuah kisah benar berkenaan product patent, perjuangan & hak.

Rating IMDB.com: 6.8/10

p/s: Soalan: Banyak post dalam blog dikira sebagai takde life ke, or jarang post dalam blog dikira sebagai takde life???

3 Comments:

  1. Anonymous said...
    smbg chat kat sini lak.. chat box dh penuh..kah kah kah...mmg gile -pongget-
    PeXXaL said...
    Dengan rasmi nye Shout box a.k.a Shout mix kt sebelah ni telah di block di opis kami di Astro. So haku x leh nak view or chat dalam chatbox tu kalo dari opis ni.. Harap maklum. Teruskan chatting korang kt chatbox tu. Balik rumah kang haku bace.
    Guest said...
    Tenkiu Pesal bg kami cet kt cni...Nk cet kt piptin dh xmampu...gawattt...gawattt...

    Aku hanya mampu skodeng je hehe

Post a Comment