Saturday, February 14, 2009

Halusinasi - @15 di Taiwan

Assalamualaikum Wbt.

Captain's Log 14th February 2009

(valentine's day pun ko keje ke? ye laa sebab haku x sambut laaa.. Haku tanye, haku jawab sendiri)

Nasihat kecil:
Merujuk kepada dialog diri sendiri di atas, memang hampir semua org tahu yg kita sebagai umat Islam x elok woo sambut Valentine. Ini adalah fakta yg memang disebarkan kepada umum terutama sekali umat Islam seluruh dunia. (tak kira lah Malaysia, Brunei or Singapore or kt mane2 aje lah) - Yang celik IT boleh selongkar.
*End of nasihat kecil.

Okeh... tadi haku bukak nuffnang haku & haku kaji2 sikit data2 yg diberikan. Sungguh kagum + hairan + ajaib bile haku nampak benda di bawah ini:





Soalan:
1. @15 mendapat siaran di Taiwan kah? Haku takkan tanye sbb ape US & UAE pun ade sebab haku tau siapa yg bukak blog ini dari sana.
2. Siapakah chatter @15 yg sedang bercuti di Taiwan or adakah warga Taiwan sendiri yg bukak blog haku ni?
3. Or adakah Nuffnang admin memang base di Taiwan.
4. Kenapa haku x tanya pasal Singapore?

Sekian soalan. Cuba anda rungkaikan "curiosity" ini.

16 Comments:

  1. Darween said...
    salam PESAL...

    ada kemungkinan cetez @15 itu hanya transit beberapa hari di TAIWAN..sebelum terbang ke U.S.A

    makanya,atas riba(laptop) yg di bawa beliau di on kan dr sana bg memudahkan beliau berhubung dgn kwn2..sahabat2 or TEMAN TP MESRA nya..sekian,huraian pendek saya
    kakjahku said...
    nk cek jugakle..
    PeXXaL said...
    Darween.. logik jugak tu.. Sungguh jahil haku bab2 penerbangan ini.

    KakJahku.. ngko ade letak nuffnang jugak kan?
    Darween said...
    alaaa Pesal...anda bukan jahil laaa..cuma sama seperti sy masa mula2 tgk "buaya" cet d tb dulu..igtkan buaya betul...huhu =peaceeeeeee= smile
    AZREEZA said...
    ...org singapore belom kenal lagi siapa aaron aziz @15 ni PESAL kekeke...kalau dorang dah kenal konpem naik mendadak carta ngko tu...

    ...PEACE..
    PeXXaL said...
    AZREEZA.. banyak laa ko pnyer Aaron Aziz.. haku tengok jugak cermin muka haku dengan aaron aziz same? ternyata itu semua imaginasi korang semata.. caitt..
    AZREEZA said...
    hakhakhak....ngko kan selalu cakap kat @15 yang ngko tu kadang2 macam aaron aziz gakk...tp haku xpernah cayapun...hehehe...
    Anonymous said...
    hihi..pesal..same la pesal..sipi2 tu same gak a..ekeke..kemsalam kak epa ye..~msAIRA..
    kakjahku said...
    PESAL..ye..aku ada letak..tp xtau le betul ke x cara aku letak tuh..aku bru nk blajo selok belok blogger neh
    no life said...
    nak selit...sile tolong saya masukkan add2 tertentu esok...saya dah ada layout baru selepas anda telah merusakkan layout dahulu...sekian
    leen said...
    hihi
    Anonymous said...
    Pseudonymity : using fictitious name ie pexxal, no life.

    Anonymity : without any name attached, remains anonymous

    That's the difference.
    Anonymous said...
    suciteragung...

    salam pesal...
    PeXXaL said...
    agak2 kalo chat kt sini kene blok dari opis gak ke? hahaa
    Darween said...
    huhu..
    Darween said...
    PESAL....meh nak tlg kasik laporan mengenai shoutmix anda...skang 3.43pm,ada 5 org yg sedang tekun,setia dan tercari2 tuan blog d blog anda..sekian..salam

Post a Comment