Saturday, March 7, 2009

Secebis Update Yg Tak Seberapa

Assalamualaikum wbt

Captain's Log 7th March 2009 (Blog perlu update setiap hari ke? mana haku tau, xde org bagitau)

Update sikit aje ni.. Raja Lawak dah abis. Sepah jadi juara tadi. haku tgk dari awal sampai abis... memang layak laa kot diorang jadi juara. Kalo nak compare dengan Amir kan.. Jihan pulak menang motor Naza Blade 250.. bagi haku laa, elok lagi menang moto sensorang dari menang kete 3 org.. Bagi korang pulak cemane?

Tertutup nya tirai Raja Lawak, tertutup nye Red Button Chat di Prima, maka terbuka lah tirai AF7. Red Button chat akan dikekalkan cuma, cuma akan dipindahkan ke Ria pulak. Sebab AF tu Ria yg punye laa. 20 student dah diumumkan.. pengetua je belum lagi.. Haku pun heran apsal susah sangat diorang nak umumkan pengetua. Gempak sangat ke sebenornye pun ???

Semalam satu malam haku buat proposal tentang Amazing Hunt 2009.. (actually repair proposal yg dah disiapkan), alter2 sikit.. tambah2 sikit.. so pagi dah pass pada boss. Masuk2 keje je, haku di"inform" yg event tersebut akan ditunda kepada 1 tarikh yg sesuai selepas AF7 abis. Bajet bende ni buat bulan 5 nampaknye tak jadi lah.. Pastu banyak benda lak nak kene lepas. Department itu lah, ini lah.. pendek kata, lebih leceh dari tahun lepas. Ape2 pun outcome nye still bergantung kepada meeting minggu depan.

p/s: Esok cuti 3 hari... ape laa haku nak buat nnt. Nak keluar jauh2, bajet dah lari... sekian. Kalo ade mod2 nak amik MC, nak cuti, nak EL, sila bagitau haku aje.. boleh haku buat duit sikit. hahaa

16 Comments:

  1. Darween said...
    salam...

    SEPAH menang....okay laaa..
    tawon nih x ikut sgt...
    x mcm tawon lepas..

    papepun...lawak bukan boley dibuat2...kene spontan..

    gud luck
    KAK AZZ said...
    Haku langsung tak follow raja lawak kali ni....

    AF7 lak.....hmmmm....

    Sian PESAL...bajet lari...tak dapek den nak nolong ehh dowhhh...sabo je la...
    no life said...
    jom la g piknik...piknik x banyak bajet...Bole rilekss dengan kawan2 sambil deting dengan tunang tersayang...hahaks...
    KAK AZZ said...
    nak ikott g piknik....leh ke x...
    akakpun nak rilekss jugokk...heheh...
    JULIA RAIS LA SGT said...
    nak ekoooooootttt pikniiiiikkkkk...

    nak pakai gawon putey kembang sleeveless....
    nak pakai tupi besaaaarrr...ada munger n riben kat tepi...
    nak kunyah epol merah...sambey baca buku...
    ingat x citer pe???
    yesssss MIRA EDORA...tlg bayangkan saya JULIA RAIS yer,kawan2...hihihi

    BYE BYE...
    Darween said...
    sape si pasan kat ateh nehhh...???

    kih kih kih...mesti kucin...lalala
    SwapNAVY said...
    jom2..ehekz..walaupun memang nak sgt pi piknik....sebab jarang dapat kawan2 mcm nie..

    p/s: i follow ajer :)
    KAK AZZ said...
    Swap keje dok ngadap air pun nak ikot gak ke....Piknik je la atas kapal tu kekeke...


    p/s: jgn ajak dia ween hikk...
    PeXXaL said...
    Berpiknik ke mane? takde ke aktiviti lasak sikit?

    Aritu ade kawan haku cite, diorang daki bukit mane ntah kt Gombak subuh2.. just utk tengok sunrise & tangkap2 gambar. Menyihatkan badan gak tu.

    Perlu ikut kurusus mendaki anjuran Bai nanti.

    Selain tu, haku terasa nak men ombak2 mcm kt Sunway Lagoon tu (seumur idup x penah pegi Sunway Lagoon)
    Darween said...
    SUNWAY LEGUUUUNNNN....???????









    JOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMM...!!!!
    SwapNAVY said...
    nak ikut pegi sunway lehuuuunnnn........nak bawa pelampung itik quek3.....
    Darween said...
    Encik SwapNAVY...

    sunway LEHUN tuh katner lak...???

    huhu...
    kakMAYAbb said...
    Pesal,rumah AF yg skang ni memang berhantukan..aritu diorang panggil satu jemaah ni baca yassin n zikir alau hantu2 tu..antu pun nak join diorang ni nyayik gak ek..ekeke..ke diorang yg join antu tu..kakaka..
    PaiSlayer said...
    Psstt ahad ni piknik.. aku plan
    kakjahku said...
    haku piknik kat tepi laut ahad lepas..best woooooooooooooooooo
    SwapNAVY said...
    miss darween sunway lehunn 2 PESAL sorang jer yang tahu:)

    wakakakakak..ambil piknik nari2 tarian lambada...ewah2..

Post a Comment