Sunday, March 15, 2009

Obsessi Bukan Obess, Mengular Bukan Ular

Assalamualaikum wbt.
.
Captain's Log 15th March 2009
.
Selamat datang ke rancangan Kura Kura Unta.
.

.
Jam menunjukkan pukul 4.25PM...
.
Cukup 5 jam dah kami satu opis mengular hari ni. Tahniah! Diharapkan rekod ini dapat dipanjangkan lagi sehingga pukul 7.00pm nnt.
.
.
.
p/s: Budak2 malam jangan JELOSSS... Punye laa banyak masa, sampai boleh buat BLOG time keje.

.

p/s2: Lain kali mod2 semua, letakkan banyak lagi link2 utk di"surf" kt pc opis ni. Dah abis surfing dah ni. kakakaa
.

20 Comments:

  1. Anonymous said...
    wowww...
    bestnyaaaa...
    wanzzz in a blue moon....
    kaaaaaaaannnnn...


    =adiozzz=
    DarweenDluarKwasanLiputan said...
    dats mine...huhu
    Dezrel said...
    hak3...itu lah katanya...
    AZREEZA said...
    Wehhh PESAL...
    haku ada cte baru....kalu ada masa mengular tu jengok la umah haku tu...hehehe....Komen la sikit....bg semangat kt haku ni hikkk...
    NBMS said...
    pasal ni ke ko MC hari isnin tu? huahua
    Anonymous said...
    Selamat datang ke rancangan kura2 unta... yg sbnrnye mamat raja lawak tu sebut kura2 hunter la.. wakaka
    PeXXaL said...
    pedulik ape haku.. haku dengar UNTA.
    PeXXaL said...
    Haku MC sebab sakit gigi laa yg membawak kepada sakit otak & seolah2 terkena rasukan ablasa.
    kayu_snuker said...
    ape kata len kali kalo ngko mc jer roger haku..leh kita pertajamkan lagi skill tujahan tu..hehehe
    kakMayee said...
    nanti suruh epa bukak email dia ye..ada bita sikit..
    enji said...
    wah..happyness je..tapi aku lagi happy..hari2 xde keje..dpt keje utk seminggu, sejam aku dah siapkan.
    PeXXaL said...
    Kayu_snuker- Bunyi macam berhajat aje tu..

    MayaBB- nanti saye bagitau kt dia.. tapi rasenye dia dah check dah.

    Enji- Haku x paham laa keje ngko cemane? Sama mcm Alin a.k.a J ke? uhuks
    kakMayee said...
    epa dah check ek?nape dia x balas?epa keje ari nikan?pesal dah antar resume tu kat adik akak lom?akak TERjanji ngan adik akak pesal akan antar by todaylah..adei..ke dah dapat keje tu?or nak akak antar emel tu kat pesal ke?pls adv me..tq
    kakMayee said...
    nanti bila dah bace delete mesej diatas ye..epa masa keje sibuk sangat ek?tq
    PeXXaL said...
    kakMAYEE- belum dapat lagi emel tu. Dia busy keje ler.
    PeXXaL said...
    Keje masih belum dapat lagi. still searching...
    kakMayabb said...
    sila tengok pesszo@yaoo.com..akak dah forward emel tu..akak rasa epa search 4 kakmayee n not kakmayabb kot..adeh..tapi akak dah bitau dia mayee tu pun akak..ekekek..epa lupa kot..nanti bitau dia ek pesal..pls antar resume tu cepat k..
    NeoFahri said...
    aku pon tumpang gembira..jarang2 jadik mcm tu kan? aku ingatkan internet kat tempat keja aku je yg down haha
    nuruLito said...
    This comment has been removed by the author.
    enji said...
    keje aku channel operations. semua yang melibatkan materials e.g tape keluar masuk, dubbing, subtitling, dvd/vcd transfer, request dubbing dr org2 atas.

Post a Comment