Monday, September 7, 2009

Assalamualaikum Wbt.
.

Captain's Log 6th September 2009. (16 Ramadhan 1430).
. Hari ini dianjurkan event Berbuka Puasa bersama Artis Marhaban @Astro di Concorde Hotel Shah Alam.
.
Sebenarnya @15 telah diberi kuota utk menghantar 10 chatters bertuah ke sana utk memeriahkan suasana majlis berbuka tu. So, hari2 sebelumnya, kami telah cuba mencari 10 org chatters bertuah bagi memenuhi kehendak kuota tersebut (10 + 10 pasangan mereka). Start hari Rabu sampai Jumaat, kitorang dah buat count utk Top 10 chatters @15. Hari Jumaat lepas, data telah dikumpulkan, sadly Top 10 chatters @15 yg chat dari hari Rabu - Jumaat tu, semua tak dapat pegi. So kitorang terpaksa scroll down ke bawah utk mencari Top chatters yg ade... dah scroll sampai 50 ke bawah pun, hanya berapa kerat aje yg nak pegi.
.
Last2 kitorang terpaksa iklankan terus kat @15 utk bertanya siapa2 sahaja yg berkesempatan utk pegi. Dah jadi kes mcm tu pun, masih ade yg main2, kata nak pegi, bila call, x nak angkat pulak. Memang mengada-ngada. Nak buat cemane, dah nasib. So thank you diucapkan kepada chatters2 yg dapat hadir juga akhirnya.

.
Yang haku perasan tadi, chatters @15 yg ade - AkuPetani (solo), AiNuraniza, MatSengau, UmiAlya & Asben, Gossiips & rakan, AFIEYZ, Pirate, Boyott, MizzOnion, bungaOKID & rakan.
.
Mod2 & ex-mod yg hadir pulak - Aku, Chireo, Qen, 5tring, MatDehe & Zattara.

........................
(Antara gambar beramai2 yg aku sempat menyelit)
....................................
(Anak2 yatim yg juga diraikan)
.......................................
(gaya Karam Singh Walia yg sempat dirakam)
........................................................
(Tokoh sejarah tempatan, Rosli Dhobi & Rentap)
....................................
(Boyott & pasangan sdg makan beradab)
....................................
(Kadang2 kita kena memejamkan mata tanda kesyukuran; sbb dpt gak tangkap gambar dgn Aisyah. hahaa)
....................................
(Farah pun ada gak, ingat jugak lagi dia kt kitorang)
.....................................
(Rosli Dhobi & Tam)
......................................
(gossiipS & rakan, Qen, Chireo)
.....................................
(last but not least... )
.
.
Apa2 pun event ini dianggap sebagai berjaya mengeratkan silraturrahim antara chatters2 yg hadir. Yg tak kenal, di sini lah perkenalan bermula. Di samping dapat mengenyangkan perut setiap insan yg hadir setelah berpuasa 1 hari.
.
.

21 Comments:

  1. SwapNAVY said...
    Kadangkala kita perlu mengeratkan siratulrahim sesama chatterz..:)
    C.V said...
    aaa....x aci la ngan farah tu...
    xD
    idkstupid! said...
    sorry pesal xdpt dtg :) well aku busy ng study
    PeXXaL said...
    idkstupid! - sebenarnye kitorang x call ngko pun. Dah tau dah jawapan ngko tu.

    C.V - ape pulak x aci.. rezeki..
    kucinsiam said...
    kucin pun ada tem nehhh...
    tp kat lubi jerr..


    huhu..
    ADEX . said...
    ahh ! na pegy tp , pesal ta c0wl adex p0wm :(( s0bs !
    Anonymous said...
    padan gak aku tgk pesal & aishah ni..ahaks
    Anonymous said...
    berkenan plak aku kat gossiips..huhuks
    PeXXaL said...
    ADEX - nickname ngko kt kapet pun haku tatau.

    oit Anonymous, letak nama laa..
    AbdulWaheeD said...
    wakakaaka boyott apaki baju biru ler
    pulok....x padan dgn onion ekkekeke
    Anonymous said...
    dah xde yang nak p carik kroni jer
    lahhh
    rizal81 said...
    wah best best....lain kali gua nak join la
    Idz BadBreakDancers said...
    haih .. menyesal aku tak pegi ..
    adex ;) said...
    nickname saye - pwinkyADEX :)
    Sir Copper Jr said...
    sampai ati ko tak ajak aku.. aku dah lama nak jumpe abg baju biru tu.. huh!
    PeXXaL said...
    Ko nak jumpa abg baju biru tu? Datang Ajimal aje ler.. tiap2 hari ade.
    AZREEZA said...
    Salam......
    Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Batin untuk PESAL...CIYO....dan semua warga @15 (mod n cetez)...

    Moga bahagia selalu....
    lace said...
    ehem. nextime ajak la kite sme ;D
    King_Poker said...
    i pon masa diner tu dok kat lobby gak..siap sidai baju lagik taw..hak3
    King_Poker said...
    len kali plan wat kat ajimal aje ler..
    roul ichiro said...
    apsal haku boleh tak tau tentang menda ni? maybe pasal haku dah jarang jenguk @ 15 kut lalala

Post a Comment