Sunday, October 11, 2009

Assalamualaikum wbt..
.
Captain's Log 11th Oct 2009...
.
Bangga tak weii? bangga tak? Menang kt Los Angeles, California tu. Tahap2 "World" ni. Haku tatau masa bile diorang buat penilaian utk channel kita ni, tapi menurut info, memang ade mata-mata yg menjadi panel penilai utk anugerah ni. So ini bermakna, sedang kita semua chatting ni, ade pemerhati2 yg memantau sebenarnye.
.
Apa2 pun haku rase kita menang sebab kita berjaya mewujudkan interaksi dua hala, mean antara company & customers dgn begitu hebat sekali. Tak silap haku, kt India banyak gak channel yg menyediakan service interaktif ni, tapi kita berjaya mengalahkan semuanya.
.

BRAVO!!!
.
p/s: Dengan kemenangan ni nampaknya dapatlah menutup pemikiran or mulut org2 yg kata @15 akan tutup kedai etc.

16 Comments:

  1. miss chekleen said...
    CONGRATULATIONS @15!!!!
    CtiE zAr said...
    peh...hebat gak astro kat mesia nih ahaks...
    mardya ramlee said...
    *clap2*

    tahniah team astro@15
    JIBAMchelsea said...
    ceh, asal wat kat oversea jek kira WORLD la eh.. anyway congrat jek la.pasni harap2 lagi innovatif.tayang muka ko lak tgh chat pesal.hambik ko xdapat mengular.huahua
    kucinsiam said...
    bravooo....!!!
    bravooo....!!!
    PeXXaL said...
    tengkiuu semua yg ucap tahniah.. semoga pasni @15 semakin mantopp..

    oitt JIBAM.. ni mesti pongget durjana ni..
    HarunLABAN said...
    wakakakkakak ponggetz..wak luss
    roul ichiro said...
    fuiyoo! dapat pengiktirafan (betul ka ejaan haku ni?) tu so pas ni ada tak budget nak meraikan paras ceterz yang telah sama2 berjuang meletakkan @15 di mata dunia? lalala
    laceBAEK said...
    tahniah @15!!

    tingkatkan prestasi kurangkan kontrobesii :)
    JIBAMchelsea said...
    sape ponggetz tuh? ceh, dia igt dia bagus sgt ka..huahuahua..
    kahkah..aku mmg saiko.
    HarunLABAN said...
    ponggetz durjana berasal dari kampung tualang tiga..jiwa x kental..sering menunjukkan kelemahannya pada orang ramai..sekian untuk info
    King_Poker said...
    owang xder laip jer layan @15 nie..muhahahahaa
    Bewilder said...
    aku tak bangga sgt pun dapat award ni.haha. sbb award ni utk engineer2 yg design kapet tu la. pencapaian dari segi teknologi. mmg smart.

    korang dok kutuk2 channel ni, tapi 24jam gak korang dok skodeng. ntah pape.
    youredbest said...
    Tahniah...tahniah...tahniah @ 15
    Semoga terus maju jaya
    cikliena said...
    tahniah @15 bravo2!!!
    juenizfaith said...
    congratulation @15 yang menang award for innovions in interactive tv..i am proud indeed.

Post a Comment