Wednesday, February 17, 2010

DAH SELAMAT...

Assalamualaikum wbt
.
weii aku dah kawen weii!! hahaa
.
x byk aku nak cite sebab sgt "busy" lepas kawen ni... len kali aje ler yerr..
.
sedikit gambar utk tatapan..
.

..
..

.
.
p/s: Thanks pada semua yg wish.. semoga hubungan kami berkekalan hingga ke akhir hayat... dgn berkat doa anda semua...

17 Comments:

  1. AZREEZA said...
    Tahniah Pesal n Ciyo...

    Moga kekal bahagia selamanya...

    Aminnn...


    Nak tunggu turn pengapit ko je lepas ni...hikk3...
    ArmaniWhite said...
    tahniah.. hv a wonderful life ahead =)
    d_tieah said...
    Hahahaha.. Pesal n epa.. tahniah ek..
    pishangg said...
    nak pegi hari tu tapi lupe! pastu takde sape dpt bwk sbb masing2 keje. bsanding lagi skali bole? hehe. btw, congratulations! moge bkekalan hendaknya. amin.
    kakMayee said...
    Selamat Pengantin Baru!!..semoga selamat hidupmu di dunia dan akhirat buat adik2ku Epa n Pesal..Amin..
    Ponggetz said...
    Slmt pengantin baru Pesal n Epa.
    jgn slalu sgt 'gaduh2'..kakaka.
    ko xjemput pun kitorg.Lengkap la hidup ko pesal.Tahniah n Selamat Berbahagia dr aku n ibumai.
    PeXXaL said...
    Apakan daya Ponggets, jemputan limited. Kalo ko nak kawen nnt, ko rase laa pulak cemane bab jemput menjemput ni
    PeXXaL said...
    Pishang selambe je boleh "LUPA".

    Tengkiuu KakMayee, dTieah, Armani & azreeza
    wanda said...
    tahniah juga dari akak n famili,semoga kekal bahagia sampai akhir hayat..amin,amin,amin..
    wanda said...
    eh lupa..dari: kak daia..hehehe
    rieyna168 said...
    Selamat pengantin baru pesal ngan ciyo. Semoga kekal dunia akhirat.
    kakjahku said...
    Tahniah PESAL n CIYO..
    moga berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin..
    lama x masuk blog pesal nih n also @15
    Anonymous said...
    ohoii.. dah selamat aaaa...
    title boye tu dah buleh bagi kat haku pulak kot..
    ko jadi boye pencen dah ler..(incik berapi)
    PeXXaL said...
    Perghh lama gile x nampak incik BERAPI ni.. kt laut lepas ke?
    PeXXaL said...
    kakJAHku.. walopon Riz dah tak popular, @15 jangan dilupa
    .
    Tengki yu KakDaia & Rieyna
    Rusa Ryan said...
    dude.. gua baru up blog.. jadila follower gua .. huhuhu

    http://rusaryan.blogspot.com/
    Anonymous said...
    ala korg dh cun meletop2 dah...tpi kenapa kejap pakai tudung kejap x??? jgn la memain ngan bnda gitu...ape2 pun semoga berkekalan hingga je akhir hayat....

Post a Comment