Thursday, November 19, 2009

REKRUT!! REKRUT!!

Assalamualaikum Wbt.
.
Captain's Log 18th Nov 2009.
.
Anda! ya anda! Kami mahukan anda untuk menyertai TEAM kami yang penuh dengan manusia2 KONFIDEN. Berikut adalah detail yg anda perlu tahu:
.
*Contract basis, bayar monthly.
*Berperwatakan menarik. Kalau anda rasa anda menarik, boleh apply.
*Sanggup bekerja 12 jam sehari.
*Tak banyak songeh. Tahan maki. Bijak bertindak balas apabila di"provoke".(ini paling penting)
*Ada transport utk pergi bekerja, tidak menumpang org lain. Sebab waktu kerja x sama dengan waktu kerja org lain. Jika mudah mendapatkan Public Transport, mungkin akan dipertimbangkan.
*Boleh menaip laju, banyak idea utk bersembang menggunakan ruang chat yg disediakan.
*Boleh masuk keje pertengahan bulan 12 jika diterima. Berkemungkinan utk tempoh contract yg lama.
*Pemegang2 bachelor Degree diutamakan.(sebab ada chance utk perkembangan kerjaya.)
*Tiada masalah peribadi yg boleh mempengaruhi "mood" ketika bekerja.
*Lelaki OR wanita boleh apply.
.
Anda akan tiba2 berasa yakin yg posisi ini milik anda sekiranya anda mempunyai ciri2 di atas. Hantarkan resume or CV anda ke Astro_ch15@yahoo.com
.
Tarikh tutup: Seminggu sebelum abis bulan 11.
.
Kami akan menghubungi anda utk sessi temuramah dalam masa terdekat sekiranya resume anda menarik perhatian kami.
.
.
.

10 Comments:

  1. wcwk (When Celebrities Were Kids) said...
    good post,
    i also trying to put some old and child photographs when celebrity were kids, so if you have any photo or any stuff which is not list in our site pl. contact me.And if you have any suggestion or comment pl. tell i appreciate it,
    thanks.


    wcwk Team
    http://wcwk.blogspot.com/
    abe said...
    boring, pesal spam sedas

    BUMP !!

    Go GoO GoOo !!

    heh.
    sha83@kaizer said...
    aiyak bro .. mao cari moderator ek?!!!

    kalo gua tarok resume dlm blog gua agak2 diterima tak?

    tapi gua ni tadika pon tadak lepas bro. macam maner tu? lu mau kasi idea ka?

    it's me ...
    kenal me ka? hakhakkkk ...
    baru sempat nak buat onar kat sini.
    ~Kak AZZ~ said...
    aisehmennnnnn..........takde kriteria lak nak apply....
    kucinsiam said...
    nak try apply..
    dekaaat sket...

    =)
    capri said...
    nak nak apply..
    tp dip pon tak abes lg nih..
    kakakaa..
    ley tak???
    PeXXaL said...
    Siapa nak apply. sila2 antar resume. CUBA hantar dulu. kitorang tengok mcm mane..
    ~Kak AZZ~ said...
    resume aku yg pes kena gelakkan nnt....hahaha....

    *tak berani aku nak CUBA...huhu...
    AjimalRazim said...
    pope atan nak apply boleh tak..dia malu nak cakap..
    Anonymous said...
    pope atan tu dah tua...

Post a Comment