Saturday, June 27, 2009

PAINTBALL @15 2009

Assalamualaikum wbt.
.
Captain's Log 27th June 2009
.
*Nak promo sikittttttttt..

Okehh secara detail nye:
Fee: 280 per team
(termasuk 1000 pellets/bullets + meals)
1 team = 5 org sahaja (tiada reserve player)
So, kalau nak tong2, satu kepala RM56 sahaja.
Dalam 5 org tu, minimum mesti ade 1 female player (pompuan ler)
Kombinasi yg mungkin utk 1 team = 4M1F, 3M2F, 2M3F, 1M4F or 5F.
.
Venue: DUSUN ALI KING.
Lot 3580, Kampung Sungai Pusu,
53100, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan.
(Near UIAM Gombak Campus, Jalan Kampung Sungai Pusu)
Kalau nak booking utk training dulu ke or nak buat event paintball sendiri,
boleh call Boy- 0129317295 (wakil Dusun Ali King).
.
Tarikh tutup Pendaftaran & bayaran Paintball @15 2009:
17 July 2009.
.
Sekiranya team anda sudah lengkap & dah bersedia utk membuat bayaran, boleh call moderator bertugas di talian 03-95436688 sambungan 8300. Tinggalkan no. phone wakil anda supaya senang utk kami berhubungan dgn anda.
.
Sekian Promo yg panjang lebar.. hahaa.
.
.
p/s: Kalo x paham, boleh tanye di ruangan komen kt bawah ni ye. TQ.
p/s No.2: yaa betul! harga telah dikurangkan lagi kepada RM280/team setelah rundingan baru dibuat..
.
.
.

14 Comments:

  1. AZREEZA said...
    Pesal...haku tak faham satu je....apsal kalau musim doyan je korang buat event kat dusun tu....ekekekeke.....(saje je nak bg Pesal hangen...hakkk)..
    tikar_buruk said...
    PESAL..ade kemuskilan,

    Tajuk:

    Kombinasi yg mungkin utk 1 team = 4M1F, 3M2F, 2M3F, 1M4F or 5F


    5F <= adakah mereka mahu mencari kemenangan mudah atau kesempatan (mungkin) keatas team wanita yg pasti lemah dari tiap sudut..? mengapa 5F..? mengapa tidak boleh 5M..? mengapa musti ade sikap diskriminasi atas kaum lelaki..?

    Renungkan bersama sambil berbual bicara..

    hanya jawapan yg bernas dan berasas saje diterima pakai..TQ
    Anonymous said...
    mau buah durian jatuh atas kepala nih....
    PeXXaL said...
    Aku jawab yg perlu aje:
    Tikar_Buruk- cuba bace betul2, kombinasi yg MUNGKIN utk 1 team tu, bermakna ayat tu dah melengkapi keperluan wajib jika anda ingin membuat 1 team, iaitu sekurang2 nya 1 org pompuan dlm 1 team. Kalau nak buat semua LELAKI, pertandingan akan jadi x best & aku yakin confirm 80% team yg masuk akan terdiri drpd 5M ni. Takde kepayahan utk diorang nak carik pompuan yg berminat nk main.

    Diskriminasi atas kaum lelaki? Mane mungkin...
    PeXXaL said...
    Cakap byk pun x guna gak sebenarnye, join laa weii.. hahaa
    NeoFahri said...
    selamat menembak kat korang hahaha...
    ~KAK AZZ~ said...
    This comment has been removed by the author.
    Jrry said...
    Swapnavy ajak aku join.. tapi aku mcm bz la plakk.. haha.. xpe la.. pape pon korg have fun.. hehe
    AZREEZA said...
    aritu haku tgk satu kepala rm65....skang dah jd rm56 lak....silap pandang ke haku ni....huhuhu..

    Tak payah jawab....sebab haku tak join pun...
    AZREEZA said...
    takde yang nak menanya ke psl paintball ni kt Pesal...wahhh...bagos la korang ni, konpem leh celen team Pesal punya laa...hehe...

    mana2 team yg join tu jgn bg team Pesal menang wehhh....kasi tembak dorang habis2an....kakakaka...
    Sir Copper Jr said...
    This comment has been removed by the author.
    Sir Copper Jr said...
    saya = tikam tak lut, tembak tak letop
    Anonymous said...
    Genial brief and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.
    Anonymous said...
    kasikkkkkkkkkk promooooo..!!! hahaa

Post a Comment