Wednesday, May 27, 2009

Mak aku kata, Lapor Mata

Assalamualaikum wbt.

.

Captain's Log 26th May 2009...

.

Pernah tak korang bangun dari tido, perut terasa lapo yg amat. Walopon korang tau ade kedai2 berdekatan utk membeli makanan, or maybe masak sendiri, tapi tiba2 terlintas di kepala otak korang bahawa mungkin ade makanan yg lebih best utk mengisi perut korang tu. 

.

Ini semua angkara blog cEm yg haku surf malam tadi. Dalam kelaparan, berjaya gak haku jumpa salah satu daripada 3 cawangan restoren yg ada kt Malaysia ni, walopon ketika itu aku tak yakin kedai tu bukak lagi ke tak, sebab dah pukul 10mlm. Lokasinya di USJ Taipan. Kesudahannya? Berbaloi - baloi!

.

.

Nama makanan: Yellow Cab Pizza
-Four Season-
Saiz: 14"
Harga: RM44.70
.
Makan 2 keping kecik pun dah kenyang ? 
.
p/s: Itulah kuasa nafsu... Boleh naikkan DETERMINATION. kakakaa
.
.
.

23 Comments:

  1. kucinsiam said...
    now,i lak yg rasa lapaaa....
    Pesal nehhhhh...grrr hik
    ponggetz said...
    alamak,kat penang xde ke? cehh. telan air liur jela.
    SwapNAVY said...
    biasalah napsu boyer memang cam 2..ko hantar kat haku pakai postekspress pasti kenyang..ekekekeke
    Jrry said...
    gilos sodap.. nak kene carik piza gak neh.. hehe..
    NeoFahri said...
    wah.. pakat promot pizza teksi kuning nampak ahaha
    lindaramlee said...
    pesal sedap sgt ker?aku dok kat ampang..kalau xsilap mmg ada kat ampang kan..aku nak try la..four season ni sedap tahap mana?gaban?tenuk?hehe..aku tanya betoi ni sedap sgt ka
    PeXXaL said...
    Kalo nak tau sedap ke tak sedap, sebelum makan tu, biarkan perut kosong satu sekurang2 nya 4 jam.

    kt Ampang ade.. kt Ampang Point Mezannine floor.
    SwapNAVY said...
    cak cak cak ada aku kisah..wakakakakakakaka
    PeXXaL said...
    Swap, ngko jangan buat cak cak tu, sebijik mcm Satiya.
    Jrry said...
    dia mmg satiya pon.. wkakaa.. cak cak cakkk.. haha
    SwapNAVY said...
    wakakakakakakakakakaka..
    Hanney Hanafiah said...
    sedap giler...memang aku x pandang dah pizza hut lepas ni.heheh...
    lindaramlee said...
    wakakaka..lawak la hampa nih..hehe
    pesal dia ada delivery kan..aku ade call nak suh antor kat umah..leh lak dia kata area umah aku xantar..huh..pastu kata budak2 tgh rehat xleh antar..ade ke patut..hampeh...padahal umah aku ngan ampang point tuh dekat jek..terus cancel nak mkn..mencik tul..services aot..baru nak try..huhu
    Hanney Hanafiah said...
    takmo anto?setakat ni dah 8kali aku wat delivery tu..ok aje depa hantar. Kut dorang x cukup staff pada hari berkenaan kut. Yang aku tau kan, kalau cuaca tak elok memng dorang akan reject delivery la. Dah tertulis lam pamplet tu.
    AZREEZA said...
    fuhhhh.....8kali dh cem delivery piza ni....apa kata pasni cem delivery tukang canai piza tu skali ekekeke....jgn mare cem....gurau2 je...
    king_poker said...
    kalo pi makan ngan kucin siam pizza nie musti lomentik ek...lalalalala
    kucinsiam said...
    cer kasik splo sebab naper 'musti lomentik'...kalau makan ngan sahyerr wahai encik D.A?? lalala
    Anonymous said...
    satu sbb jer.kalo makan ngan kucin kan musti nak lomentik2..kucin kan xsuka kaso2..tak caya tanya pesal..dia yg cakap..lalalala
    kucinsiam said...
    owang mintak splo sbb,dia kasik satu jer....
    Nexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxttttttttt...

    kikiki..
    king_poker said...
    lagi satu sbb,

    pesal yg kata ler..kucing nie suka makan bersyuap..tu yg lagik lomentik..lallalaa
    kucinsiam said...
    PesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL haha
    king_poker said...
    nape pangey pesal...

    pangey ler tok kadi...kuang3
    cikliena said...
    kijam betul pesal...dikala perut haku tgh lapor, ditayang lak pizza grrr ekeke..

Post a Comment