Thursday, December 4, 2008

Cuba Jaya

Assalamualaikum wbt.

Diharap semua boleh membaca kt wajah baru page haku ni. Sebab kalo tak, lambat lagi laa haku nak update kasi lawa sikit..

Captain's Log 4 Dec 2008... post pertama utk bulan Disember..

Takde ape nak cite pun sebenarnye arini.. Tp korang penah tengok cite Wanted tak? alaa.. keluar kt wayang masa bulan 7 or 8 aritu.. Angelina Jolie berlakon.. tentang mcm mane peluru pistol or senapang boleh ditembak secara tidak lurus tapi still kene pada sasarannye? Mcm tak logik gak cite tu.. tp haku layan gak ler sebab takde benda nak layan masa tu.

Yg menarik perhatian haku sebenarnye bukan mcm mane peluru tu bleh di ubah2 motion nye.. tapi tentang mamat HERO cite tu..

Masa mula2 nak start kan mamat tu ade bercakap dalam hati, di tempat kerja nya.. Di manakah beliau berada di muka bumi ni sebenarnye? Siapakah beliau sebenar nye..? So dia pun terus je GOOGLE search nama.. memang hasil google search dia tu = NOTHING laa.. kirenye mamat tu takde ape2 makna laa dalam hidup dia..

So, hari ni haku terpikir.. apa kata haku buat benda yg sama.. GOOGLE SEARCH nama haku..

Nama pena haku laa.. PESAL .. & haku dapat result yg memberangsangkan!!! lebih hebat dari result Hero cite Wanted tu. Result pertama yg keluar dari google search itu, mengatakan haku adalah seorang CHAMPION!! <<==== click sini kalo x caye.

Cuba korang Google Search nama korang lak.. haha

4 Comments:

  1. Anonymous said...
    test
    kakjahku said...
    nick aku kt @15..kakjahku ada gak upenye di salah satu forum gosip kat tenet ni..ish2...sib bek pesal gitau pasal search google nih..hem..upenye ada gak yg dok ngumpat aku kt tenet..ahaks
    sue said...
    wakakaka gile la...ingatkan ko leh jadik buaya jek...kuda pon boleh...hakhak
    RuledOut said...
    kahkah pesal. champion kude?bkn ko buaye ke?ape2 saje lah weii .. wakaka..

Post a Comment