Thursday, August 7, 2008

MODUNDI @15 - FINALE

Assalamualaikum...

Dah hampir sebulan aku x post ape2 kt sini. Thank you kepada yg rajin menziarah blog ni walopon hanya utk bersembang kt chatbox tu. At least idup jugak le blog haku ni. Walopon sawang2 & sarang2 labah2 dah mula memenuhi segenap ruang yg tersedia.. haha

Ok captain's log 7hb Ogos 2008...

Aku baru balik dari training di TPM.. start hari ni sampai esok.. cuaca hari ni.. mendung je. Ujan x berenti2 dari tgh hari. Malam ni planning bowling dengan The Abdul.. kire mcm Friendly match laa.. dalam masa yg sama, haku nak pulangkan bola boling yg haku pinjam aritu. haha

Bercakap pasal MODUNDI yg hampir sampai ke penghujungnya... ade 5 org FINALIS yg berjaya memboloskan diri ke peringkat akhir; Bonez, Dakheart, Qenari, Chireo & last but not least.. aku ler. Terima kasih kpd para pengMODUNDI & pengMODOUT haku yg x henti2 mengundi dari awal aritu... Skang ni mase utk korang decide siapakah di ULTIMATE MODERATOR utk tahun ini (seperti yg org2 atasan gelarkan kpd bakal Juara.. ultimate moderator??)

Basically, ape yg korang nampak pada 5 org ni? bagaimana mereka layan korang?? bagaimana mereka boleh mengubah SKRIN yg korang hadap setiap hari? Bagaimana mereka menarik korang supaya join sekali utk chat or terpanggil utk menekan keypad?? Bagaimana diorang mengeluarkan ayat2 lucu or panas or pelik or menghiburkan? Itu semua korang yg akan decide... sbb haku sendiri mmg termasuk dalam 5 org tu. Takkan aku nak puji or angkat diri sendiri? haha

So, utk korang yg mengundi pulak... Jangan risau.. hadiah2 menarik akan menanti kepada pengundi yg bertuah or lucky (bukan lucky ball). Bukan undi buta je ni, sbb haku tau mesti ramai yg taknak undi sbb risau perjuangan mereka sia2. There are things to catch... and haku akan berusaha utk pastikan undian2 tu berbaloi. kalo bukan haku pun, org lain di kalangan kami akan usahakan something worth it. Jangan risau..

Utk Mod2 yg tersingkir pulak... memang ade kemungkinan mereka akan blah.. tp belum ditentukan lagi siapa.. n berapa org.. itu semua pihak atasan akan tentukan. Berdoa je supaya tiada yg blah.. sebab mereka semua adalah team or line up yg terbaik setakat ini. Sambil2 tu berdoa jugak supaya harga minyak turun. Sbb itu punca utama ramai org potong Astro kot.. haha

itu je setakat ni.. haku nak rest dulu sbb malam ni nak baling bola.. kakaka.. Teruskan MODUNDI3 PESAL ke 32999.. Ade seminggu je lagi utk tentukan siapa juara Modundi ni..

Wassalam...

2 Comments:

  1. Anonymous said...
    semoga berjaya menjadi mod kesayangan cetez n kebenciAN cetez kikiki..perfium ku jgn dilupa weyyy hiks
    jandacomel said...
    semoga berjaya menjadi mod kesayangan cetez n kenbencian cetez kikiki..perfium ku jgn lupa wey

Post a Comment