Tuesday, April 29, 2008

>>> Ruangan Request Lagu <<<

Aku tau.. kadang2 mmg for me myself sendiri malas nak carik2 lagu ni. Kadang2 ade jugak link download lagu yg nak kene bayar, n kadang2 ade jugak link utk download lagu yg kita nak kene register dulu baru bleh download.

So, kt sini.. aku akan cuba penuhi hasrat or hajat korang nak dengar lagu2 favourite korang tu.. Caranye simple je:

1.Korang request lagu kt bahagian comment tu
2.Aku akan letakkan link utk download
3.korang just click je link to download your requested song.

----------------------------------------------------------------------------------------------
*Please click on the song name to download FREE Mp3:

1.Requester: skafobia
Song: Fix You - Coldplay

2.Requester: masnieyta
Song: Marc Anthony - My Baby You

3.Requester: mas
Song: Kenny Rogers - Lady

4.Requester: JuaNz
Song: Glory Glory Man United

5.Ni lagu bonus utk korang - Tak Bisakah versi Industan <<- layan gak ni

6.Requester: Masnieyta


7. Requester: masz - Sempurna - Andra & The Backbone

Sempurna (version 2) - Gita Gutawa

Enjoy the song!
TQ.

49 Comments:

  1. ledz said...
    pesal, aku nk lagu2 ledzep
    PeXXaL said...
    Lagu2 LedZep ye.. hekhek.. aritu haku ade video Foo Fighter main lagu Stairways to Heaven.. unplugged... beh gak..
    ledz said...
    ape lagi pesal, bg la link dia. Hehe
    PeXXaL said...
    jap le.. haku nak setelkan lagu2 AF6 & original song nye... nnt korang bleh compare laa.. hekhek..

    p/s: Sedang sedih dengan kekalahan Barca..
    ledz said...
    haha, ok2.
    Sampai kul brape fans menyu berparti di kapet? Haha
    Skafobia said...
    Pesal, aq nak req lagu fix u dari coldplay, lau ada ar, tq
    PeXXaL said...
    okehh.. siappp
    Massnieyta in da house... said...
    This comment has been removed by the author.
    Anonymous said...
    ehem..ehem..
    Massnieyta in da house... said...
    This comment has been removed by the author.
    PeXXaL said...
    Siapo ehem ehem ni..
    Anonymous said...
    hikhik..kawe ler pesal..masnieyta canteek...nak lagu my baby u bley tk??huhu

    yg ehem2 tu kawe yg delete msg pung kawe gok...heheh
    Mas said...
    pesal...
    boley carikan lagu 'lady' by kenny rogers tak... tks ek...
    PeXXaL said...
    Ayam Panggang Kenny Rogers siap!!
    My baby You pun siap!!

    p/s: request laa 2,3 lagu sekali.. byk sikit keje haku.. hahak
    Mas said...
    uik... cepat ek... pesal.. cengini nanti haku listkan sumer lagu pebret haku baru rekues ek... ;-) mekaseh bebanyak.....
    PeXXaL said...
    okehh... sambil2 tu kalo korang nak search google.. dari site haku ni pun dah boleh.. kt atas tu
    Anonymous said...
    saja nak lintas sini... - KOMOKO
    PeXXaL said...
    welcome2 K0m0Ko.. !!
    juanz said...
    pesal... lagu glory2 man utd ada?
    PeXXaL said...
    Ade banyak song utk Man United ni.. Aku rase ko nak yg ni kot.. gi le donlod.. click kt nama lagu tu.
    Anonymous said...
    ehem2 croc... lagu2 je ke..? gambo2 xde..? - komoko
    PeXXaL said...
    gambo2 ade kt multiply haku le.. korang masuk2 sini jgn lupe klik2 iklan kt tepi2 tu weii.. sebagai sumbangan.. huhuks
    Anonymous said...
    pesal..thank u...
    sal masukkan lerr chat box kt blog ko nie..
    weii..nak tanyer nie nak gi kt multiply korang tu cam ner ek??kalau tk leh terang kt sini ko msg haku tau...tq - massnieyta canteek
    Anonymous said...
    pessal...nak music kitaro satu..dua pun tk per..hehe
    aper2 jer lerr yg ko raser best..best jugak lerr padaku..lalala - masnieyta canteek
    PESAL said...
    Alamat multiply same cam blogspot.. pesszo gak..
    PeXXaL said...
    lagu Kitaro? punye le banyak.. nnt haku tgk mane2 yg beh or yg sempat.. hahak..

    Chat Box akan datang.. ni haku dah start cuti, bleh le..
    Anonymous said...
    wahh tahannyer mata ko pesal oiii..tk tido lg ek..tk per laa haku dah tahu dah camner nak gi kt multiply tu...ekeke..tq ek..
    ala ko tolong lerr pilihkan tuk haku kitaro tu..haku suka dgr jer tp tk tahu tajuk pun..aper2 jer..
    Anonymous said...
    halop pexxal..ape hal komen nenet 71 tawun tak mauk lam blog ko ni. invesibel ke hapaa. weeh.. mana hadiah hakuu weh..bila nak boling, haku ada hajak ahbie we. pe2 pun lagu2 tu suma nenet da ada daa.. donlod kat ares desteni kuakuakuakua
    Anonymous said...
    ceh memati nenet hingat kan hapee..sampai hati ko melanje si mas 2 keni rojer tak hajak nenet..rupanyaa laguu lediii.. beh woo won u belip on mai sooong..==> mabuk kek keh keh keh
    Mas said...
    pesal...
    'sempurna' by andra and the backbone satu!!!! mekaseh...

    aloo massnieyta... jumpa gak kat sini ek? ;-)

    nenet71 ni ain kan? hekhek... jujum sama2 melazatkan keny rogers pesal banjer tu ek... ;-)
    U4EA said...
    Beh gak pesal lau blog ko neh ada chat box atau shout box, meriah sket, aq beh lau ko leh watkan seperti yg masnita cadangkan tu :)
    U4EA said...
    Kali neh aq nak req lagu gangsta dari the special, lau ada ko up kan k pesal, tq
    PeXXaL said...
    Tu Shout Box dah ade weii.. chat kt situ je.. caj 50sen per chat.. hahaks
    Anonymous said...
    croc.. lagu 'Ken Lee' - dari Bulgarian Idol best woo... pecah perut tgk kt youtube! - KOMOKO
    PeXXaL said...
    ooo lagu Can Lee tu.. tu kalo ko tgk video dia sekali baru best.. ke ko nak mp3 nye sahaja?
    Anonymous said...
    HUH SELAMBEK BADAK JE KO MENGABAIKAN MEST NENET. MEMENTANG LA NENET DA TUWE DAH 71 TAPI NENT WOK LAGIK TAU PESAL..

    HAHAH PANDAI PUNG MASSNIEYTA..AIN LER NI.. KO JE YG PERASAN KEHADIRAN NENET.
    ALOP U4EA
    Anonymous said...
    alop..nenet..bkn masnieyta lerr tu..mas tu = masz38..hikhik..
    nenet ni salah org lerr..tp tk per sy kenal nenet gak..sapa lg lerr nenek glam kt @15 kan...
    hi kak mas...kita jumpa di laman ni gak ek..meh kita chat kt cbox..-masnieyta canteek-
    Mas said...
    a'ah ler nenet ain nih...
    massnieyta & mas (masz38) ni org lain2 taw... tapi sapa ler tk kenal nenet glam @15 kan kan mass... ngee....
    U4EA said...
    Alop gak ain, pekabor ? :)
    PeXXaL said...
    kepada masz tu.. haku hold dulu ko punye rekues jap. sbb haku check kt Rapidshare.. ko tak download pun lagu kenny rogers tu.. penat je haku masak ayam pepanas..

    Alopp AiN !! huhuk
    PeXXaL said...
    okehh masz.. baru lepas check.. mmg ko dah download ayam kenny tu.. huhuks.. nnt haku settlekan rekues seterusnya..
    PeXXaL said...
    err satu lagi.. kepada yg nak tulis komen ni.. sila laa set IDENTITY kt bawah ni.. kalo xde register blogspot.. pilih Name je.. letak nickname korang.. kan senang bleh kenal.

    p/s: ampes kt opis ni.. tak leh nak letak komen kt CBOX lak
    Anonymous said...
    huhuk pexxal..ain maleh rr nak create identiti ( pdhal tak reti kah kah kah).. woii..apehal ain tak leh le donlod lagu2 ko.. eh hee silap prg ek mas..xpe leh kawan2 gak kan..glamer ke nenet ni cam xcaye jek
    hai u4ea..apa citer wak..
    PeXXaL said...
    AiN.. adeii.. org lain boleh je donlod.. ko punye pc problem le tu..
    Anonymous said...
    assalamualikum haikawan2..ada tak sape2 leh tolong ajar n cerita cemana nak in kat cbox tu. kena register ke? bgtau ain leh tak..tenkiuu nak g keja..kena bg ceramah lagik ari ni
    Anonymous said...
    bintang kehidupan. Nyanyian Ronny n ntah dengan sapa..
    SERBU said...
    alo pesal.. nk rekues lagu nih.. dok carik lagu bawaku terbang (fabuluos cats) versi studio.. tak jumpa2 tolong la ye pesal..
    ToriTonZ said...
    HAKU NAK LAGU SAILORMOON. SERIUS NIH. DAH BANYAK KALI HAKU CARIK TAPI....JUMPA GAK LA, BUT SUSA NAK DLOAD. KALO ADA VERSI MELAYU BEST GAK
    nikmat lensa! said...
    bro..i na lagu the fabolous cat versi unplugged k..
    as soon as..

Post a Comment