Friday, October 19, 2007

A Brief Introduction About This Site.

Hye all,

This is my first blog. With a desire to provide services around the world, so let me start by sharing FREE Mp3s & ringtones (coming soon). U all can just click on the desired song name. Lets make it happen then..

Hint: Please browse this site easily by using Labels. Click on label category to go to respective page.

TQ.

17 Comments:

  1. broJIM said...
    salam sal..

    perghh berkemajuan mendadak btul ko neh..
    dh sampai seru ker eheks..

    mudah2an ko berjaya AMIN..

    puteraJ
    broJIM said...
    salam sal..
    perghhh hebat ko skg..
    usahawan yg berjaya..
    moga usahamu sntiasa ada kemajuan..
    AMIN..

    puteraJ
    Pesszo @ Pesal said...
    Biase laa.. kene cuba2 dulu.. Ko kalo nak haku tolong iklan kt sini, kalo nak carik budak hilang ke? saudara terpisah ke?, bleh laa haku iklankan kt sini.. hekhekhek
    MrAjaz said...
    sempoi beb..kalau ada apa2 lagi nanti aku inform sama kau..semoga kita berjaya hehe
    Skafobia said...
    Salam pesal, k gak blog ko, leh ke aku nak donlot neh? Hehe my nick @15 U4EA
    Mas said...
    pesal ;-)
    tadi tetiba tenampak ko promo tmpt ni kat kapet kan....

    thanks ek... boley d/l lagu2 tu... tapi mcm lama tak update? bz ek?
    Skafobia said...
    Salam pesal, k gak blog ko, leh ke aku nak donlot neh? Hehe my nick @15 U4EA
    Anonymous said...
    aloop pesal..wah wah wah.. ko ada enterprise sendirik kew. waah.. ujung tawun leh laa kawen ek.. apapun harap hang sukses sukses..
    choow
    MrRenz said...
    Alhamdulilahhhhhhh .... syukur . TQ por the song .... . ke ke ke . Apabila melihat bintang di langit , jgn lupa rumput di bumi . Renung2kan dan slmt beramal .
    MrRenz said...
    alamak ... terlebih sudah ... tq por the song .
    ledzeppellin said...
    pesal, jumpa pun blog ko
    PeXXaL said...
    Bagus2.. bagitau kt kawan2 yg lain ye.. donlod lagu2 AF6 kt sini..

    Akan datang aku buat blog utk donlod tv series pulak.. thanks!
    PeXXaL said...
    Utk lagu2 konsert 6, tunggu aku keje malam... biasa aku buat bende2 ni kt opis je.. hahak
    Skafobia said...
    Update jgn x update, t aq promo link blog ko neh kat forum yg aq joint, hehe
    ledz said...
    pesal, @15 ada forum ke?
    Anonymous said...
    akum pesal...

    pheeewwwiiiitttt... syabas... sukses2! rajin2 update, jgn bior bersawang ye... - K0M0K0
    Anonymous said...
    teringin nak buat blog camni..baguih la.susah ke PESAL? TOLONG AKU BANTU AKU...

    alisaKAY

Post a Comment